Category Archives: Day by day

090209

Salam.. Febuari penuh dengan kenangan manis. Sangat manis. Selamat ulangtahun hari lahir anaknda ku Damia. Kak Long ada tempat istimewa dalam hati Ibu. Perbaikkan keturunanku Ya Allah.. amin. Advertisements

Posted in Day by day | Leave a comment

tentang mak

mak cakap dulu mak sekolah sampai darjah 3 aje. Lepas tu mak berhenti sbb tgok kawan baik dia tak pegi sekolah. Bila kawan dia masuk balik sekolah, mak nk pegi sekolah jugak tapi takut nak cakap kat nenek sebab nenek … Continue reading

Posted in Day by day | 2 Comments

Aku bukan Kamu

Salam.. Aku melepak di rumah hari Isnin begini. Satu sebab ialah kerana aku letih sampai dari jb lewat pagi buta tadi (walaupun aku tidur saja sepanjang perjalanan). Satu sebab lagi ialah kerana aku dah tak berapa ‘excited’ dengan idea yang aku … Continue reading

Posted in Day by day | 2 Comments

Some update

Aku baru bangun dari tidur. Tak lena langsung sebab hubby asyik dtg kejut suh bangun mandi. Lepas aje solat maghrib tadi aku terus melompat atas katil dengan tuala mandi tersidai di bahu. Aku tiba-tiba jadi malas sejak projek ayam masak … Continue reading

Posted in Day by day | 1 Comment

The ‘after midnight’ curse

KUALA LUMPUR: Prime Minister Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi on Wednesday announced the new price for petrol is RM2.70 a litre, effective midnight tonight.   He announced that the price of petrol would be increased by 78sen and diesel by … Continue reading

Posted in Day by day | Tagged , | Leave a comment

will update soon

I’m addicted to E! A model who banks hell lots of money said that she remember one wise man said “work on something that you love to do and you’ll never have to work all your life”. Are you not inspired?  

Posted in Day by day | Leave a comment

Poster Poser

Aku baru lepas solat asar di library belakang. Malas nk ke surau kat tingkat 35 pasal malas nk tukar lift ke upper floor kt tkt 25. Heheh, aku tak pernah pergi pun surau baru tu sebenarnya. Tak faham kenapa diorang … Continue reading

Posted in Day by day | 2 Comments