Author Archives: tirokwifey

Tadika IIUM Montessori 2015

Menjelang tahun baru yang bakal menjelma, ibu bapa yang mempunyai anak-anak seusia 4 ke 6 tahun tentunya sibuk memikirkan tentang persekolahan tadika untuk tahun 2015 yang akan datang. Di sini suka saya ingin berkongsi sedikit maklumat berkaitan Tadika IIUM Montessori. … Continue reading

Posted in Review Sekolah Tadika | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Outdoor Photoshoot ::Father’s Day::

My kids celebrating their father’s day.

Posted in Outdoor Potraiture, Photography | Leave a comment

Newborn Photoshoot ::Khairullah::

  15 June 2013  

Posted in Newborn Photography, Photography | Leave a comment

090209

Salam.. Febuari penuh dengan kenangan manis. Sangat manis. Selamat ulangtahun hari lahir anaknda ku Damia. Kak Long ada tempat istimewa dalam hati Ibu. Perbaikkan keturunanku Ya Allah.. amin.

Posted in Day by day | Leave a comment

tentang mak

mak cakap dulu mak sekolah sampai darjah 3 aje. Lepas tu mak berhenti sbb tgok kawan baik dia tak pegi sekolah. Bila kawan dia masuk balik sekolah, mak nk pegi sekolah jugak tapi takut nak cakap kat nenek sebab nenek … Continue reading

Posted in Day by day | 2 Comments

Obsesi ku

Mata mu.. Bibir mu.. Pipi mu & juga senyum mu.. Membuat aku lebur.. Hanyut di dalam ghairah.. Kerna mu..   Tubuh mu.. Harum mu.. Hati mu.. Oh! Semua aku mahu..   Inginku gigit-gigit cuping telinga kecil mu.. Luahkan perasaanku.. Dan … Continue reading

Posted in Road to Mommy-hood | 7 Comments

happy insider

My baby finds it too comfy inside to be out. That’s okay, mommy ‘ll wait dear..

Posted in Road to Mommy-hood | 3 Comments