Poster Poser

Aku baru lepas solat asar di library belakang. Malas nk ke surau kat tingkat 35 pasal malas nk tukar lift ke upper floor kt tkt 25. Heheh, aku tak pernah pergi pun surau baru tu sebenarnya. Tak faham kenapa diorang tukar dari 25 ke 35. Masa surau kt 25 aku rasa fair sgt utk org kt lower n upper floor pasal takyah nk naik lift banyak2 kali, huh. Ok, Aku sebenonyer takde isik nk tulis tp suami baru aje call suh update blog, dia nak baca katanya. Haiii abg, rupanya awak sorang saja yg menaikkan blog stats saya ye, hahaha.

Suami bagi idea supaya tulis review tntg cd yg kitorang tgok weken lepas. ‘9 September’ ngan ‘anak Halal’. Aku suka gila dialog2 dlm movie Anak Halal! 9 September suami suka, tapi aku 88x menyampah. Takyah ler aku tulis sebabnya, nanti org kata aku ni naik roket nk ke bulan pulak. Nanti la bila2 aku tulis lagi okeh.

Project ‘bogglemymind-B’ close-out esok (happy!), dan berita buruk utk aku tadi bila dpt tau akan smbg straight away dgn projek ‘bogglemymind-C’ lepas tu huhuhu. Bila nk bebas dari project killingmylifewithhiswords ni!! ***Bos! Bagila aku buat project 55m tu! Phase 12 kan aku yg buat!

Looking fwd nk balik JB mengundi. Excited walaupun ni 2nd time. Aku mengundi bagi DUN Skudai & Parlimen Gelang Patah. Tak berapa glamer.. baca dlm paper smlm pengundi kt tmpt aku majoriti Chinese (almost 60%). Aku rasa org melayu ramai kt tmpat aku ni ramai, tp mungkin ramai lagik ‘melayu2 biasa’ (haha tuty aku pinjam phrase mamat kt Gerbang ni saja nk bagi bunyik kontroversi sket heheh) yg tak kuasa nk gi mendaftar. Tp org kampung aku semua kuar mengundi kot, maklumlah selalu salam ngan YB.. bukan sbb ape pun.. amik duit bantuan banjir je.. hihihi.

So kawan-kawan, samada untuk serius atau suka-suka, faham atau tak faham politik, kenal atau haram tak kenal siap YB.. keluarlah di hari mengundi untuk mengecat kuku anda atau sekadar meninjau2 (bagi yang belum mendaftar).

 See u around korang..

Advertisements
This entry was posted in Day by day. Bookmark the permalink.

2 Responses to Poster Poser

  1. ashka says:

    hanim bebeh. senyap je? apa cerita?

  2. tirokwifey says:

    Senyap sebab malas lah hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s