Lapan

Duduk mengira angka-angka dan merenung screen mmg menjemukan. Terima kasih kepada HR yang mengambil isnisiatif menganjurkan ‘Happy Hour’ dalam kantor setiap bulan. Main memang menyeronokkan hahaha rasa macam main kejar-kejar dalam kelas masa sekolah rendah dulu. Memang enjoy! Dinner voucher kt Darby Park yang aku menang tak guna lagi. Mungkin hujung minggu ni paling sesuai untuk redeem voucher tu sebab suami akan jengok KL untuk memenuhi dua undangan walimah kawan-kawan kami.

Hari ni baru 13hb. Agak seram menunggu payday bulan ni setelah menyedari aku ada 8 unpaid leave bulan nih huhuhu. Saat mcm nih, segala idea mengenai passive income pasti akan kedengaran sgt menarik

Advertisements
This entry was posted in Day by day. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lapan

  1. t.u-ty says:

    ahahh.. aku pun terkulat2 nak tunggu 27hb sbb bulan lepas dpt gaji separuh. separuh lagi dah advance utk raya.

    ada lagi 2 minggu nak gaji. iyarghhh!

  2. d says:

    nak cite pasal gaji…emmm xpaham la plak…:p

  3. Lady K says:

    haiii lambatnya pay day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s