Beberapa baris

Merenung “make more fun time” & “mission accomplished” di dinding cube aku. Juga sekeping foto ber-caption “Mahathir waves at well-wishers during the walk to his car”.

Perhimpunan Agung Umno 2007 bermula smlm (untuk yg mahu ambil tahu sahaja). Tiada siaran lgsg tahun ini.

Oh ya, Hanif Basree kembali kuar suratkhabar. Tak ingat siapa? Kes Noritta Samsudin.

Advertisements
This entry was posted in Day by day. Bookmark the permalink.

3 Responses to Beberapa baris

  1. mooke says:

    kenapa si hanip basri tu keluar paper? tell me tell me

  2. Lady K says:

    tell me too! apsal aku tak perasan?

  3. tirokwifey says:

    Lambatnye aku respon. Alah, pasal kes tu jugaklah. Pendakwa tak puas hati ngan verdict hakim dulu (Hanif dibebaskan). So diorang buat rayuan lagik kali ni.. nk Hanif disabitkan bersalah jugak.
    Btw, mcm2 isu yg sgt hangat sdg diperkatakan tntg sistem kehakiman Malaysia skrg ni. Panas jugak aku baca wawancara dgn Ambiga Sreenevasan dlm OTE. Bagus utk baca sesuatu cakap yg ‘luar dr biasa-biasa’. Bestnya hari cuti. (But i’m back in the office dah ni.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s