Aku musafir je kt KL ni

Aku mc hari nih heheheh. Best best ;p

Weken lepas balik jb. Best! Dah lama tak makan masakan mummy ku terchenta. Sekali ayah potong ayam kampung, mak plak masak rendang ayam (hubby aku request) n ayam goreng (kampung style, buh kunyit+garam jek), sodap nya! Balik kg mmg best. Aku tanak fikir sgt tahun nih wat first timenya aku kena raya umah lain selain umah tanah tumpah darah-ku, nanti aku sawan hahah. Syoknya pagi raya makan ketupat dibanjirkan dgn sayur lodeh yg kaya dgn tempe, tahu, sayur-sayuran dan dicemari dgn kaler coklat sambal kacang mak yg sodap adududuh.. tahun nih pagi raya aku kena ngadap lomang yg bukan fav aku since aku boleh merangkak. Err sorry bang ;p just a confession.

Balik weken lepas, event yg best selain jumpa family n kucing dua beradik-ku Pendek & Panjang ( nama dua ekor binatang tak najis mughollazah nih diambil bersempena ukuran ekor masing-masing. Sekor jantan, sekor lagik jantina lagik satu tp bab bergurau kalah yg jantan si Pendek) ialah sesi lepak di rumah Ajek+2ty. Nanad ngelat tak bawak album kawen dia, tensen aku. Nk balik dah le susah pahtu dia plak lupa bawak. (apa la lu nad). Kamilla pun lupa bawak album kawen dia, pasal dia belum kawen hihihi. Takpe kamilla, tahun depan kitorang tgok album kawen ko sorang jek, amin! heheheh. Oh, album kawen tuty pun aku tgok lagik pasal album dia best, ceria. Psst, tuty, hubby aku kata “tuty tu ceria sgt wajah dia!” heheh, bersesuaian dgn entry ko yg terbaru kt wordpress hihihihi.

 Aizec, sesungguhnya aku jeles giler dgr ko dah dah start solo shooting utk wedding ! Jeles huhuhu.

Aku kt cc nh. Ingat nk upload marvellous pics from photog2 jalanan (sukahati aku jek namakan korang, hahaha) yg shoot masa wedding aku kt jb bulan lepas tp aku rupanya tatahu yg kt cc, cd semua takleh guna eh. Padan muka, tgl thumb kt jb.

Balik jb best pasal jb mmg gerek!

Advertisements
This entry was posted in Day by day. Bookmark the permalink.

4 Responses to Aku musafir je kt KL ni

  1. ashka says:

    sorry babe. aku lupa. nanti ko datang la rumah aku pulak bila perut aku dah besar. hahahahaha.. datang tengok album 😉

  2. mooke says:

    hi anem!!! selamat hidup berumah tangga. syok plak aku baca 🙂

  3. tirokwifey says:

    ashka > ye lah.. ntah bila la tu gaknya. raya tahun ni konfem tak jumpa.

    mooke > hi mooke! thanks! single is simple but double is-not-really-that-trouble :-p emm so far lah hihihi

  4. ashka says:

    hmph! next year jelah macam tu

    :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s